LibreOffice Conference 2016 už se intenzivně připravuje

LibreOffice Přestože do letošního ročníku LibreOffice Conference v Brně zbývá ještě půl roku, na přípravách se už intenzivně pracuje.  

Letošní ročník LibreOffice Conference se bude konat v Brně. Přestože zbývá ještě půl roku, organizátoři ze spolku OpenAlt už intenzivně pracují na přípravách. O podrobnostech informoval Jiří Eischmann.

Například jsou už připraveny informace o dopravě na místo konference a postupně vzniká i stránka informující o možnostech ubytování. Česká pobočka firmy Red Hat může také poslat „zvací dopis“ těm, kdo ho potřebují k získání víza do Česka.

Spolek OpenAlt se pro pořádání konference dohodl s Vysokým učením technickým v Brně, které poskytne prostory na Fakultě informačních technologií, kde se konají například konference OpenAlt nebo DevConf.cz, konaly se zde také GUADEC 2013 a Akademy 2014.

(Jako ve škole) Průměr: 2.33 | Hodnotilo: 3
 

Komentáře

user avatar Petr Valach
Odpovědět
LibreOffice Conference 2016 už se intenzivně připravuje
5. 03. 2016, 00:13:40
Na konferenci nesmí chybět openoffice.cz :-)

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
Lukáš Jelínek

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře a podniká v oblasti informačních technologií. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

 
 
 
woo jaw demo hz