Přijďte na konferenci Open-source řešení v sítích. Zveme vás.

komercni.png Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Ústav informačních technologií a Liberix, o.p.s. vás zvou na konferenci věnovanou svobodnému softwaru, která se koná 29. října 2009 v Karviné.  

Open-source řešení v sítích

Zveme vás na konferenci věnovanou svobodnému softwaru.

Konference se koná 29. 10. 2009 od 9:00 v prostorách Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné.

ors-logo

Akce je určena široké odborné i neodborné veřejnosti se zaměřením na studenty informatických, ekonomických a marketingových oborů. Hlavním cílem je seznámení s možnostmi svobodného softwaru a otevřených technologií. Program obsahuje množství přednášek a seminářů s účastí akademické, komunitní i korporátní sféry.

„Jsme velmi rádi, že konferenci podporuje takové množství partnerů. Očekáváme, že setkání odborníků i laiků povede k diskuzi nad použitím otevřených technologií v praxi, a to nejen v akademické, ale zejména té firemní. Na principu setkání odborné i laické veřejnosti z obchodní i školské sféry je letošní ročník konference postaven,“ vysvětluje ing. Lukáš Macura, člen přípravného výboru.

Na konferenci se objeví příspěvky z praktického nasazení open source technologií ve velkém prodejním řetězci, v nemocnici nebo technologické firmě. Několik příspěvků se věnuje použití open source v životě univerzity, dále budou představeny technologie Jabber, Jo

omla nebo Moodle. Kromě dvou přednáškových sálů bude k dispozici také počítačová laboratoř s probíhajícími semináři (např. správa počítačových učeben).

Vstup na akci je volný, účastníci by se měli ve vlastním zájmu registrovat. Registrovaní mají zajištěn vstup, obdrží konferenční materiály a zúčastní se losování o ceny. Další informace naleznete na stránkách ors.slu.cz, kde jsou k dispozici také letáky k propagaci akce.

Lukáš Macura, přípravný výbor OSR 2009
Vlastimil Ott, Liberix, o.p.s

opf-slu

Liberix

Generální partner

tieto

 

Hlavní partner

UNIScomputers

Partneři

WinStrom

iveatech

DATAinter

PhonyX

NETGURU

AVERIA

GRADA

 

Odborný partner

nic.cz

Mediální partneři

ABClinuxu

LinuxExpres

ROOT

ZdrojákRoot

OpenOffice.org

MandrivaLinux

TOPZINE

(Jako ve škole)
 

Komentáře

user avatar Jirka
Odpovědět
Přijďte na konferenci Open-source řešení v sítích. Zveme vás.
27. 10. 2009, 08:32:27
V kratkem shrnuti pod nadpisem mate chybku v mesici.
user avatar redakce OpenOffice.cz
Odpovědět
Re:Přijďte na konferenci Open-source řešení v sítích. Zveme vás.
27. 10. 2009, 10:11:33
Opraveno, díky

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz