openMagazin

Představujeme vám PDF magazín s nejlepšími články z portálů LinuxEXPRES.cz a OpenOffice.cz, které vyšly v uplynulém období. Magazín obsahuje několik desítek stran, je k dispozici zdarma a je možné ho sdílet, kopírovat a posílat přátelům. Pošlete ho všem, kdo neznají Linux nebo se chtějí dozvědět, jak se v OpenOffice.org vytváří obsah, používají funkce Calcu nebo kreslí v Draw.  

Každý měsíc vybíráme ty nejlepší články a sestavujeme pro vás unikátní elektronický magazín - openMagazin. Najdete v něm články věnované Linuxu a OpenOffice.org, tedy články o systému, aplikacích a elektronické kanceláři. Stahujte, kopírujte, odkazujte. Pište nám své názory a postřehy na adresu redakce@openmagazin_cz - zajímá nás, co si o novém magazínu myslíte.

‹‹   Předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8   Následující   ››

OpenMagazin je od letošního roku dostupný nejen ve formátu PDF, ale také ePUB! To je jistě pro každého majitele různých elektronických zařízeních velmi dobrá zpráva. Můžete jej tedy číst i na mobilních telefonech, čtečkách elektronických knih a dalších zařízeních, které si s formátem ePUB rozumějí lépe než s PDF.

 

Poslední číslo roku 2010 vám přináší další dávku informací ze světa svobodného softwaru, Linuxu a tak vůbec. Má více než padesát stran a chce přitáhnout vaši pozornost zajímavými články a recenzemi.

 
openmagazin_perex.png

Právě vyšel openMagazin 11/2010

OpenMagazin má tentokráte přes padesát stránek. Přináší recenze, návody, tipy a triky a také výhled do budoucích verzí programového vybavení vašeho počítačového miláčka.

 
openmagazin_perex.png

Právě vychází openMagazin 10/2010

Brzy po Novém roce vám přinášíme další číslo openMagazinu, které vás seznámí s vývojem otevřeného softwaru a také s populárním hardwarem na čtení e-knih. Šiřte ho mezi přátele, známé a kolegy, vždyť je zdarma ke stažení.

 

Přinášíme vám openMagazin, který je nabitý novinkami ze světa svobodného softwaru. Přečtěte si co se chystá v oblasti webových prohlížečů, chytrých telefonů, telefonování přes internet nebo chatování. Zabrousíte i do světa kancelářského a sázecího programu. A to není vše.

 
‹‹   Předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8   Následující   ››
(Jako ve škole) Průměr: 4.73 | Hodnotilo: 15
 

Komentáře

user avatar PetrV
Odpovědět
openMagazin
12. 02. 2009, 21:38:25
Tak za tento příspěvek a především za uvedený magazín mi nezbývá než poděkovat. Zatím jsem to jen tak prolétnul, ale už z prvního pohledu vidím, že je to neskutečná pařba. "Vše na jednom místě", bez zdlouhavého hledání po netu. A já nejsem linuxář, o svět linuxu se zajímám okrajově (co kdyby se to hodilo?), takže ocením informace o novinkách na jednom místě. O OOo, o který se zajímám daleko více, stejně tak.
Takže: DÍKY!!!!
user avatar redakce portálu
Odpovědět
Re:openMagazin
13. 02. 2009, 10:59:50
Děkujeme za pochvalu, tohle byl náš záměr - nabídnout PDF plné informací co nejvíce zájemcům, kteří tam třeba objeví to, co by jinak v množství článků na webu přehlídli. Budeme rádi za každou reakci, a to hlavně u dalších vydání.

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz