Komentáře Microsoft 365 podporuje ODF 1.4

user avatar Tomáš
Odpovědět
Microsoft 365 podporuje ODF 1.4
12. 11. 2024, 22:13:50
Tak sice je to trochu předčasné, každopádně Libre Office by to měl mít také jako možnost. Je smutnou skutečností, že Microsoft a také operační systém Windows umožňují lehce používat nejnovější verze, co si stáhnete, v Linuxu je to poměrně složitější. Tedy minimálně pro mírně pokročilé uživatele. Pro začátečníky až skoro nemožné ...
user avatar Tomáš
Odpovědět
Re:Microsoft 365 podporuje ODF 1.4
12. 11. 2024, 22:15:06
Ty nové verze jsem myslel nejen formáty, ale zejména programy ...
user avatar Petr Valach
Odpovědět
Re:Re:Microsoft 365 podporuje ODF 1.4
21. 11. 2024, 00:57:14
Já nevidím problém použít sudo dpkg -i *deb :D Dokonce mám pro to alias.

A mimochodem, nemáte tak docela pravdu. Appimage se dokonce ani neinstaluje, jen spustí:
https://cs.libreoffice.org/download/appimage
user avatar Tomáš
Odpovědět
Re:Re:Re:Microsoft 365 podporuje ODF 1.4
25. 11. 2024, 00:23:14
Jenže, Vy, Petře, nejste ani začátečník ani mírně pokročilý. A mě třeba sudo dpkg -i *deb . Chci mít jen .deb, klepnout, nainstalovat, začlenit do systému.

Appimage samozřejmě znám. Ale nic to nemění na původním: Je smutnou skutečností, že Microsoft a také operační systém Windows umožňují lehce používat nejnovější verze, co si stáhnete, v Linuxu je to poměrně složitější.
user avatar Petr Valach
Odpovědět
Re:Re:Re:Re:Microsoft 365 podporuje ODF 1.4
25. 11. 2024, 09:23:26
Škoda, že jste si nepřečetl můj komentář celý :). Stáhněte si Appimage a uvidíte sám :) Žádná instalace netřeba.
user avatar Tomáš
Odpovědět
Re:Re:Re:Re:Re:Microsoft 365 podporuje ODF 1.4
28. 11. 2024, 17:22:48
Samozřejmě přečetl a appimage znám. Libre Office jsem uvedl jako příklad, programů je víc. Navíc Appimage podle mě neřeší plnou integraci do systému (nejsem si teď jist, žádný momentálně nepoužívám).
Další, co mi trochu mrzí je "zastaralost" některých distribucí.
Například v MX je teď LO 7.4.7.2, Thunderbird 128.5.0 atd. atd.
user avatar Tomáš
Odpovědět
Re:Re:Re:Microsoft 365 podporuje ODF 1.4
25. 11. 2024, 00:24:55
.. vypadlo slovo ŠTVE ...

Public Relations

Stylové doplňky, které změní každý styl – průvodce módou do kanceláře

Vy­tvo­řit sty­lo­vý a pro­fe­sio­nál­ní out­fit do kan­ce­lá­ře není jen o vý­bě­ru ob­le­če­ní. Klí­čem k do­ko­na­lé­mu vzhle­du jsou také vhod­ně zvo­le­né do­plň­ky, které do­da­jí va­še­mu out­fi­tu oso­bi­tost a šmrnc. Ať už jde o ele­gant­ní ka­bel­ky, jem­nou bi­žu­te­rii nebo o vý­raz­něj­ší kou­sky, správ­né do­plň­ky mohou pro­mě­nit i jed­no­du­chý out­fit v něco mi­mo­řád­né­ho.

Pokračování ...

woo jaw demo hz