Co se vám na portálu líbí, co nelíbí?

Portál běží již několik měsíců v nové verzi a s novými plány. Víme, co vás zajímá a tušíme, co vás zajímá méně. Vyjádřete se!  

Jednoznačně úspěchem je nasazení nového fóra, které okamžitě začalo sloužit svému účelu - kladení dotazů a jejich zodpovídání. Méně čitelný efekt přináší wiki - sice obsahuje relativně dost zajímavých  a praktických stránek, ale vytvořilo je celkem asi deset uživatelů, což je velmi málo. V čem je problém? Co myslíte - je wiki

  • složitá na ovládání?
  • nepřehledná?
  • zbytečná?

Jak ji více začlenit do portálu, jak ji dostat do povědomí čtenářů? Hledáte na wiki informace, nacházíte je tam? Máte nápad, jak ji vylepšit? Napište prosím do diskuze.

S pochopením se nesetkaly blogy - představa, že se najdou uživatelé, kteří se budou chtít neformálně pochlubit o své zážitky s OpenOffice.org a jeho nasazením, se ukázala jako lichá. Ukázalo se, že i když se těch několik málo zápisků čte, psát je nikdo nechce.

Jen trochu lepší situace se týká publikování článků - o psaní projevilo zájem několik uživatelů, ale téměř všichni komunikaci s redakcí ukončili dříve, než vůbec něco začalo. Neznamená to, že bychom neměli autory a články, ale jsou to lidé, kteří jsou už teď vytížení, takže se spolupráci s novými autory nebráníme - rozhodně by to bylo pro všechny čtenáře zpestření.

Snažíme se pravidelně zveřejňovat nové šablony, což je samozřejmě převážně zásluha vás - čtenářů a uživatelů. Děkujeme a posílejte nám je dále. Samozřejmě nás také zajímá, jaká témata bychom měli zpracovávat. Podělte se o náměty v diskuzi. A nezpomeňte, že novinky na portálu můžete pohodlně sledovat pomocí RSS kanálů.

(Jako ve škole) Průměr: 3.00 | Hodnotilo: 5
 

Komentáře

user avatar jarek
Odpovědět
Dotaz jen
13. 05. 2009, 17:30:21
Proč mi při tvorbě prezentace vždy při vložení asi čtvré fotografie spadne. Není to tím že je zadarmo?
user avatar xxx
Odpovědět
Co se vám na portálu líbí, co nelíbí?
18. 05. 2009, 09:37:45
Dobrý den, jak dlouho se bude ještě čekat na českou verzi OOo?
Neberte to jako netrpělivost, ale spíše jako rostoucí obavy z důvěryhodnosti.

Děkuji.
user avatar redakce OpenOffice.cz
Odpovědět
Co se vám na portálu líbí, co nelíbí?
18. 05. 2009, 11:31:58
Ptejte se prosím ve fóru, tady to nikdo nenajde - píšete to do naprosto nesouvisejícího článku.

http://forum.openoffice.cz

Nevíme, kdy bude, nemáme na to vliv: http://www.openoffice.cz/novinky/openoffice-org-3-1
user avatar Greger
Odpovědět
Co se vám na portálu líbí, co nelíbí?
4. 06. 2009, 21:17:10
Toho co se líbí je spousta, pro vylepšení asi potřebujete náměty co přidat nebo změnit. Z hlediska propagace bych doporučil itegrovat manuály, odkazy na literatůru, helpy....
user avatar Honza
Odpovědět
Co se vám na portálu líbí, co nelíbí?
16. 06. 2009, 17:34:46
grafika webu je fakt slaba...
user avatar Migilenik
Odpovědět
Re:Co se vám na portálu líbí, co nelíbí?
16. 06. 2009, 18:14:15
Grafika je fakt slaba, navic dominantou portalu je reklama s naprosto nic neřikajicim obrazkem ženy skakajici z utesu na openoffice.
user avatar Honza
Odpovědět
Re:Re:Co se vám na portálu líbí, co nelíbí?
17. 06. 2009, 18:30:46
Asi tak. Plus divny pisma atd... Kdybych aktualne nemel dost prace, tak bych se i nabidl, ale verim ze slusnych grafiku se najde vice.
user avatar xūrwḥâ
Odpovědět
Co se vám na portálu líbí, co nelíbí?
12. 02. 2010, 08:58:38
Wiki je zbytečná, protože OpenOppice jsou zbytečné...
user avatar Zuzana Rothová
Odpovědět
Co se vám na portálu líbí, co nelíbí?
21. 05. 2010, 11:44:30
Dibrý den, nelíbí se mi složité vyhledávání článků. Včera jsem nějakým způsobem našla seriál J. Pastierika o šablonách, dnes si ho chci znova njít, bohužel to ýádným jednoduchým způsobem nejde. Není to v seriálech, když zadám do vyhledávání pastierik, šaklony, nic tam není....
Zuzana Rothová

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz