Pokus o spuštění prezentace ve formátu ppsx byl neúspěšný, program vyžaduje nastavení nějakého filtru, žádný jsem však v seznamu filtrů nenašel. Přitom uvedenou prezentaci jsem bez problémů otevřel přímo z e-mailu.
Již dříve se mi podařilo spustit několik prezentací ve formátu pptx. Prosím o radu.
Tyto dotazy patří spíš do fóra. Doporučuji otevřít nové téma. Na články - tedy sem chodí méně uživatelů. pro začátek by snad stačilo vyjádřit zda jste při instalaci zaškrtl možnost importovat dokumety ppt. Já to z hlavy nevím a nemám vhodný typ prezentace.
AOO obecně mívá horší výbavu XML filtrů. Pokud nemá vhodný filtr, má ho nejspíš LibreOffice a měl by jít vyexportovat + přidat do AOO.
AOO obecně nepodporuje import samospustitelných prezentací ve formátu OOXML, tedy s příponou .ppsx (resp. nepodporuje ani některé běžné prezentace v tomto formátu - .pptx). Některé mohou jít otevřít, ale obecně podporovány nejsou. Je potřeba použít LibreOffice.
Bohužel se mi stáhla verze v angličtině a musím říct, že některých věcí jsem tím pádem dost nešťastný. Existuje možnost nějakého jazykového balíčku nebo podobného "dodělání"? Děkuji
Bohužel se mi stáhla verze v angličtině a musím říct, že některých věcí jsem tím pádem dost nešťastný. Existuje možnost nějakého jazykového balíčku nebo podobného "dodělání"? Děkuji