Odpovědět Re:LibreOffice 3.6 v novém kabátě (1) – vzhled a chyby 10. 08. 2012, 14:48:51
Pokud vím, tak vodoznak jako obrázek šel vložit už delší dobu např. článek:
http://www.openoffice.cz/navody/styly-stranek-vlozte-si-vodoznak-na-pozadi-stranky
------
Irena Šafářová
redakce portálu
Odpovědět LibreOffice 3.6 v novém kabátě (1) – vzhled a chyby 14. 08. 2012, 14:03:46
Po celou dobu, co využívám mám problém s exportem textového soboru obsahujícího rejstřík (obsah) do formátu *.DOC. Po exportu se "upraví" vlastnosti rejstříku, já pro mnou požadované zobrazení využívám "Vytvořit z - Další styly", kde si řídím, jaký styl bude na jaké pozici.
JENOMŽE když exportnu do MS office formátu, vždycky se to přepíše na "Vytvořit z - Osnova" a výsledkem je paskvil sad. Bohužel ani nová verze softwaru toto nevyřešila.
Milan Ulej
Odpovědět LibreOffice 3.6 v novém kabátě (1) – vzhled a chyby 6. 09. 2012, 10:15:52
Mám s touto verzí [Verze 3.6.1.2 (ID sestavení: e29a214)] problém na Windows XP SP3 - nelze LibreOffice po instalaci vůbec spustit pod uživatelem s běžnými právy (tedy pokud je pouze členem skupiny Users). Jedná se o lokální instalaci - ověřeno na více počítačích, instalace proběhla s Admin. právy a pod Administratorem ho spustit lze. Existuje nějaké řešení?
Odpovědět Re:LibreOffice 3.6 v novém kabátě (1) – vzhled a chyby 6. 09. 2012, 15:49:05
Zkoušela jsem nainstalovat na stejnou verzi WindowsXP LibreOffice ve stejné verzi, ale jako uživatel(ka). Instalace proběhla dobře a balík šel spustit bez problémů.
Pokud se vám nedaří spustit balík, mohl byste svůj problém napsat do fóra? Jsou tam velmi znalí uživatelé, kteří vám rádi poradí.
děkuji