Áno, alebo aj poľský UseMyTypo alebo adobácky FindChangeByList (druhý spolu s RecordFindChange pri využití Grepu úplne vynikajúci).
Tu ide hlavne o vytvorenie a nastavenie štýlov znakov a odsekov (plus vymazanie prázdnych riadkov) ešte pred naliatím textu, čím potom odpadá veľa problémov.
Odpovědět Nové rozšírenie: JP Typo ID príprava 28. 10. 2015, 09:22:50
S odstupom času pri novej verzi a reinštalácii LO vždy riešim kompatibilitu tohto rozšírenia pre OO v mojom LO. Nebyť toho komentára vyššie, asi by som na ten link pre LO neprišiel...
Chcem poprosiť o dve veci: 1 - je možné priamo v článku resp. v recenzii novej verzie uvádzať súčasne aj odkazy pre LO;
2 - je možné ničo urobiť s grafikou tých ikoniek? Na to sa fakt nedá pozerať, jasné že prvoradá je funčnosť, trošku prívetivejšie by sa to ale snáď dalo urobiť... ak treba pomôžem!
vďaka!
1. Pretože stále používam Apache OO a LO som nepoužíval (a takmer ani nepoužívam – iba pre otváranie DOCX súborov, s ktorými má Apache OO občas problémy), riešil som nové verzie pre LO až v máji tohto roku. Žiaľ, makrá tam stále nefungujú tak, ako by mali – a nie je to vec ich naprogramovania, ale LO.
Odkazy musí riešiť redakcia, zatiaľ (a zrejme to tak aj zostane) sú v novom adresári prístupné pre LO (a tým aj funkčné aktualizácie) iba dve rozšírenia – JP Typografia a JP Typo ID Príprava.
2. OO sa už venujem iba okrajovo, prakticky iba odstraňujem chyby v rozšíreniach ktoré používam, ak na ne narazím. Preto sa už nezaoberám ani vzhľadom ikôn. Ak by chcel niekto prevziať iniciatívu, iba to privítam.