Odpovědět Re:Re:OpenOffice.org 3 jako přenositelná aplikace 23. 12. 2008, 20:40:47
Mám menší problém, ale nemám potuchy do které složky je nainstalovat. U v 2.4 to bylo následovně: OOP/APP/openoffice, ale tady to nějak nefunguje.
Malch
Odpovědět OpenOffice.org 3 jako přenositelná aplikace 30. 12. 2008, 14:50:05
tak jsem to našel na strankách PortableApps.com jak to udělat: http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable/localization
Honza
Odpovědět OpenOffice.org 3 jako přenositelná aplikace 25. 01. 2009, 17:23:49
Ten postup na PortableApps.com mi neunguje kdyby se našel někdo kdo to dokázal a mohl by zten postup popsat tak aby ho kdokoli mohl zopakovat bylo by to super a kdyby se našel někdoo kdo ho již počeštěný dokázal hodit někam na web ke stažní taky by to nebylo marné.
Jozef
Odpovědět OpenOffice.org 3 jako přenositelná aplikace 4. 02. 2009, 19:17:06
Nenašiel by sa niekto, ktorý vie portable verziu počeštiť. Bolo by to super keby
sme mali aj Portable verziu na tejto stránke stále k dispozícii. Myslím že aj viacerí by sa potešili.
Jirka
Odpovědět OpenOffice.org 3 jako přenositelná aplikace 19. 02. 2009, 22:06:45
Tady je postup popsany i s odkazy na jiz pocestenou verzi
funguje to
http://forum.openoffice.cz/viewtopic.php?id=185
Jozef
Odpovědět Re:OpenOffice.org 3 jako přenositelná aplikace 4. 03. 2009, 14:06:14
Tak som to vyskúšal a funguje to. Ďakujem. Takto si spravím prenosnú verziu sám. Ešte raz Ďakujem!
Odpovědět OpenOffice.org 3 jako přenositelná aplikace 6. 06. 2012, 20:01:22
Modifikovaný postup pre SK + CZ lokalizáciu OpenOffice 3.2.0 PortableApss
Treba navyše skopírovať súbor "setup.ini " (z inštalovanej verzie 3.2.1-neviem ako to pracuje u iných verzii)
z C:\Program Files\OpenOffice.org 3\program
do ...\PortableApps\OpenOfficePortable\App\OpenOffice\program
Premenovať ...\PortableApps\OpenOfficePortable\App\OpenOffice
na ...\PortableApps\OpenOfficePortable\App\OpenOffice.org 3
- spustiť lokalizačnú inštaláciu "OOo_3.2.1........"
- premenovať späť na ...\PortableApps\OpenOfficePortable\App\OpenOffice
- spustiť OpenOffice Portable a nastaviť jazyk
Tools/ Options/ Language Settings/ Languages / User interface
- reštart programu
= program je lokalizovaný
- treba ešte stiahnuť slovníky na kontrolu pravopisu
http://extensions.services.openoffice.org/en/project/dict-sk
- otvoriť v programe (stačí pretiahnuť do otvoreného OpenOffice Portable alebo na jeho ikonu )
- nainštaluje sa/ reštartovať program
Odpovědět OpenOffice.org 3 jako přenositelná aplikace 28. 02. 2015, 11:53:51
Dobrý den, nevíte jak to nastavit na čj? Když dám tools pak language, pak na for selection,nebo na for paragraph a nebo for all text a vsude rozklikam Czech, tak se stejně nic neděje a program je stále v Aj...Kde se dá nastavit jazyk programu?...Děkuji za odpověď
neutr
Odpovědět Re:OpenOffice.org 3 jako přenositelná aplikace 28. 02. 2015, 17:40:10
Tento článek je už 6 let starý. Nikdo sem nechodí. Dotaz musíte dát do fóra. Já s přenositelnou aplikací zkušenost nemám. A v běžném balíku se to dělá : Nástroje > Možnosti > LibreOffice(OpenOffice) > Jazyková nastavení. Je tam více položek. Z Vašeho příspěvku není zřejmé, zda to děláte právě v tomto nastavení. Já bohu žel nevím, jestli je přenositelná aplikace likalizovaná, nebo jestli není nutné stáhnout lokalizační balíček. Je to dost staré. Skutečně dejte dotaz na fórum.