Odpovědět Re:Oracle uvádí sady Oracle Cloud Office a Oracle Open Office 3.3 23. 12. 2010, 12:29:21
Oracle Open Office nerovná se OpenOffice.org. Oracle Open Office je korporátní produkt, OpenOffice.org je komunitní produkt. Licence už deset let říká, že komunitní verze bude dostupná bezplatně.
"Oracle Open Office is a complete, open-standard office productivity suite for the enterprise. "
Odpověď: OpenOffice.org je nadále bezplatný.
http://why.openoffice.org/why_free.html
Michal
Odpovědět Re:Re:Oracle uvádí sady Oracle Cloud Office a Oracle Open Office 3.3 23. 12. 2010, 12:37:44
Děkuji, bál jsem se, že po přechodu OpenOffice.org od Sunu pod křídla Oracle se jedná o změnu názvu u verze 3.3.
Jsem rád, že jsem se spletl :-)
Odpovědět Re:Re:Re:Oracle uvádí sady Oracle Cloud Office a Oracle Open Office 3.3 23. 12. 2010, 13:01:08
Osobne to vnímam tak, že Sun StarOffice premenovali na Oracle Open Office, zjednotili číslovanie verzie s OpenOffice.org a tým mohli (a môžu) vzniknúť omyly.
PetrV
Odpovědět Oracle uvádí sady Oracle Cloud Office a Oracle Open Office 3.3 23. 12. 2010, 19:45:29
Já pořád říkám, že OOo přece není sockařský projekt nebo program, když je i prodáván.. sice za luxusní cenu, ale je prodáván. A to je přece good.
Nechci stahovat pirate edition, tak by mě zajímalo: Jaký je faktický rozdíl mezi komerční a nekomerční podobou těchto programů? Je vůbec nějaký?
Christof
Odpovědět Re:Oracle uvádí sady Oracle Cloud Office a Oracle Open Office 3.3 24. 12. 2010, 00:52:55
Odpovědět Re:Oracle uvádí sady Oracle Cloud Office a Oracle Open Office 3.3 28. 12. 2010, 22:18:30
Pochopil jsem to až po "Oracle uvádí sady Oracle Cloud Office a Oracle Open Office 3.3" dál už je to managorská pseudotechnická nekonkrétní řeč s minimem užitečných informací - správný marketingový plk. Třeba si to pár těch ošlajfkovaných gum přečte a *Open Office se víc rozšíří do firem.