Odpovědět
Re: Podpora OOo
9. 12. 2004, 10:47:47
Dobrý den,
podle mých informací by Software602 měla podporovat vývoj OpenOffice.org v těchto oblastech:
- šablony, ukázkové dokumenty,
- z každé prodané krabice půjde 100 Kč na vývoj.
Jsou to veřejně dostupné informace, které jsem získal na jednom z jejich seminářů kde bylo výslovně řečeno: "Již nyní podporujeme". Na otázku jak, my nebyl přednášející schopen odpovědět.
Pokud někdo ví více, podělte se.
Pěkný den.
P.S. Samozřejmě OpenOffice.org podporuje propagací 602Office ...
Odpovědět
Re: filtry
9. 12. 2004, 10:50:30
Dobrý den,
máte pravdu. Pokud to vezmeme z pohledu SW na CD, tak se jedná o:
- nezměněný OpenOffice.org 1.1.3 (volně ke stažení),
- elektronická dokumentace (volně ke stažení),
- databáze 602SQL.
Přínos je pro tzv. SME sektor a to ve formě technické podpory a pomoci při migraci (zpracování analýzy, instalace, ...).
Pěkný den.
Odpovědět
Re: cybacuje kniznice
9. 12. 2004, 15:00:29
Dobrý den,
jsem jedním z vývojářů distribuce Mandrakelinux, takže není třeba zdůrazňovat, že mám použít urpmi. To sice použít můžu, ale bude mi to k ničemu, neb ta potřebná knihovna prostě v systému není a ta verze, kterou popisujete, je nedostačující :P
Pěkný den.
Odpovědět
Re: chybějící knihovny
9. 12. 2004, 15:03:48
Dobrý den,
opět, jsem vývojářem distribuce Mandrakelinux a poradím si sám. Nabízená řešení fungují, ale normální uživatel to samozřejmě neví a ani vědět nemůže.
Cokoliv co zde prezentuji, prezentuji s ohledem na běžného uživatele, který nemá větší znalosti obou systémů a už vůbec netuší co to je ln, apod.
Pěkný den.
Odpovědět
Re: filtry
9. 12. 2004, 15:06:11
Dobrý den,
podle přednášejícího na semináři bude mít Software602 mnohem více problémů s filtry ze svých produktů než s analýzou společnosti, která přechází z balíku Microsoft Office.
Z toho plyne, že to asi tak brzo nebude ...
Pěkný den.
Odpovědět
Re: Podpora OOo
9. 12. 2004, 15:07:23
Dobrý den,
samozřemě, s tím souhlasím. I přes své mouchy je to dobrý produkt, protože když už nic jiného, provádí osvětu mezi uživateli a nabízí alternativu SME sektoru, který potřebuje technickou podporu.
Pěkný den.
Odpovědět
Instalační program
9. 12. 2004, 15:09:35
Dobrý den,
a proto v článku narážím na chybějící instalační program. RPMka jsou sice fajn, ale do doby než to přestane fungovat a závislosti jsou nedostačující/omezující.
Dobrý instalační program by to celé krásně odboural.
Pěkný den.
Odpovědět
Re chybějící knihovny
9. 12. 2004, 16:50:30
Dobrý den,
aby nedošlo k mýlce. V článku je tato chyba popsána u instalace databázového systému 602SQL.
Instalace samotného kancelářského balíku OpenOffice.org je bezproblémová a zvládne ji každý.
Pěkný den.
Odpovědět
uvedení na trh
9. 12. 2004, 20:16:05
Pisatel myslel produkt 602Office ne OpenOffice.org :P
Odpovědět
Nejde nainstalovat
10. 12. 2004, 14:00:57
Dobrý den,
z pohledu běžného uživatele si stojím za spojením - nejde nainstalovat. Co se týká správy knihoven v GNU/Linuxu, mám dostatečné znalosti na to, abych to mohl posoudit.
Pěkný den.
Odpovědět
Re: LSB
12. 12. 2004, 12:24:46
Dobrý den,
samozřejmě, udělat lze vše. O to teď ale nejde.
Hlavním cílem bylo ukázat jak se na takovou instalaci, a další věci s ní spojené, dívá obyčejný uživatel. Ten si to totiž bude také kupovat, protože Software602 začala nabízet i maloobchodní krabici.
Správce systému a zkušenější uživatel si samozřejmě poradí ... Schválně jsem to vyzkoušel na poslední verzi distribuce Mandrakelinux, která je, podle anket ABCLinuxu.cz, nejrozšířenější v ČR.
Pěkný den.
Odpovědět
Re: Dokumenty SW602
12. 12. 2004, 21:43:26
Dobrý večer,
nebyl jste sám. Dle dostupných informací se na filtru pracuje. Kdy ho lze očekávat, nevím.
Pěkný večer.