Komentáře Writer: Tvoříme jídelní lístky pro školu a restauraci

user avatar zvedavec
Odpovědět
Writer: Tvoříme jídelní lístky pro školu a restauraci
16. 09. 2010, 01:23:24
Zrovna jidelnicek jsem resil taky (do skoly). Neni barevny, ale zase je to jednodussi na tisk, vicemene je to ostylovany a vcelku jednoduse to pres NVU cpu na web.
Kdyby ho nekdo chtel je na www.zsoskol.cz/soubory/jidelnicek_pavlikuv.odt
Komu se nelibi, nenadavat please. Kdyby byl zajem, je mozne jej vystavit i tady na webu.

Jo, je na dve jidla.
user avatar IrenaS
Odpovědět
Re:Writer: Tvoříme jídelní lístky pro školu a restauraci
16. 09. 2010, 09:51:55
Zájem o jídelníček v redakci je. Mohli bychom si ho stáhnout a s vaším dovolením ho pak vystavit na tomto webu?
user avatar zvedavec
Odpovědět
Re:Re:Writer: Tvoříme jídelní lístky pro školu a restauraci
16. 09. 2010, 11:17:29
Ano :-)
user avatar Gobbet
Odpovědět
Re:Re:Re:Writer: Tvoříme jídelní lístky pro školu a restauraci
21. 09. 2010, 09:35:00
Tak ten váš jídelní lístek mě po ránu slušně pobavil - na konci je uvedeno "Pepa Novák - vedoucí kuchařka". :-D
Nevím, jestli to bylo myšleno jako fór nebo je to jen pozůstatek po původně ženském jménu, ale rozhodně je to zábavné. Děkuji.
Jinak technické zpracování je pěkné.
user avatar zvedavec
Odpovědět
Re:Re:Re:Re:Writer: Tvoříme jídelní lístky pro školu a restauraci
21. 09. 2010, 14:31:27
Nechtěl jsem vystavovat jmena naší paní vedoucí a hlavní kuchařky :-)
Jinak jidla jsou skutecna...
user avatar Mach
Odpovědět
Writer: Tvoříme jídelní lístky pro školu a restauraci
17. 09. 2010, 21:06:29
Pár stylů, tabulátory, záhlaví/zápatí a je hotovo. To by měl dnes zvládnout prakticky každý. Minimálně absolvent po základním kurzu nebo student na konci prvního ročníku SŠ. Tímto v žádném případě neútočím na autora.

Ještě dvě připomínky.

1. V posledním screenshotu bych vypustil číslování pokrmů a nahradil ho gramáží. Od názvu pokrmu by byla oddělena tabulátorovou zarážkou se zarovnáním vpravo. Číslování pokrmů je nešvar např. čínských bister. Dle mne do seriózní restaurace nepatří.

2. Cenu ve tvaru 100,- bych nahradil 100 Kč (typografie).
user avatar Mach
Odpovědět
Re:Writer: Tvoříme jídelní lístky pro školu a restauraci
17. 09. 2010, 21:21:15
A pozor, jídelní lístek není pouze prostý seznam pokrmů a nápojů, ale musí obsahovat i patřičné náležitosti viz http://www.gastroplus.cz/prectete-si/2007/07_1_a-zrodil.php

woo jaw demo hz