Komentáře Zobrazte si potřebné položky pomocí filtrů

user avatar Petr Valach
Odpovědět
Zobrazte si potřebné položky pomocí filtrů
6. 11. 2011, 22:45:09
Hurááá! Konečně mi někdo vysvětlil, jak je to s pokročilým filtrem! Bingo!

Kdybych byl Pohlreich, řekl bych: S vámi si jednou vezmu hospodu...
user avatar hanus
Odpovědět
7. 11. 2011, 18:23:56
Koukám, že ZP je fenoménem už i v IT komunitě :-) Přece jen i ajťáci musí jíst a chtějí jíst dobře :-)
Jinak teda díky za lichotivé přirovnání :-)
user avatar Petr Valach
Odpovědět
Re:Zobrazte si potřebné položky pomocí filtrů
7. 11. 2011, 23:44:21
No, musím se zastydět, přirovnání ke ZP jsem použil dvakrát, a to dokonce u vašich článků. Uf uf. V některých situacích si na něj vzpomenu, protože s ním mám dost věcí společných, tak se nezlobte. Nevím, zda je to dobře nebo ne, každopádně určitá schopnost nakopat se do zadku, pracovat na sobě, ukázněnost a být dříč - to je potřeba všude, nejen ve světě IT.

Jinak jídla, která servíruje, si nemůžu ani náhodou dovolit, tak aspoň slintám jak Pavlovův pes :-))
user avatar Marcela M.
Odpovědět
25. 02. 2015, 14:06:30
Dobrý den,
používám open office verzi 4.1.1. Používám běžně v Calc automatický filtr, v poslední době mám problém s tím, že po každém otevření souboru musím znovu a znovu definovat oblast, prostě se mi neuloží nastavení. Někdy zmizí i nastavený filtr, ale to mě tolik netrápí. Můžete mi prosím poradit co udělat, aby se mi uložila definovaná oblast? V dřívějších verzích jsem s tím neměla žádný problém. Děkuji.
user avatar Franta
Odpovědět
filtrování jmen makrem
10. 11. 2015, 17:02:22
dobrý den
Mám Libre Office 5,netuším jak vyfiltrovat jmeno makrem.
děkuji franta
user avatar Lukáš Jelínek
Odpovědět
10. 11. 2015, 18:32:17
Dotazy prosím pokládejte raději do fóra, článek je 4 roky starý, jeho autor už pro nás nepíše, takže ve fóru je mnohem vyšší pravděpodobnost odpovědi.

http://forum.openoffice.cz
user avatar peter
Odpovědět
10. 02. 2016, 17:39:54
Daju sa filtrovat stlpce podla farby bunky? Mam .xlsx vytvoreny v exceli a chcem s tymto suborom pracovat dalej v LO alebo OO a bunky v jednom stlpci su prazdne, zelene, cervene a chcem, aby sa mi v zobrazili npr. len zelene. Ako na to? dakujem a prajem pekny den
user avatar neutr
Odpovědět
Re:Zobrazte si potřebné položky pomocí filtrů
10. 02. 2016, 20:13:45
Obvyklé to není ale dá se. Dejte dotaz do fóra. Tady ta diskuse byla aktuální před 5-ti roky.

Postup je takový, že se vyjádří číslo barvy ve vedlejší buňce. Následně podle tohoto čísla můžete třídit nebo třeba skrývat ty nesprávné, mazat ap. Dá se to udělat i podle barvy písma, nebo podle typu písma (tučné, kurzíva, podtržené, font ap.).

woo jaw demo hz