Stáhněte si šablonu Poštovního podacího lístku

doplnek.png Pan Pavel Turnovský nám poslal Poštovní podací lístek. Za jeho snahu jsme velmi vděčni.    

Můžete si stáhnout šablonu pro hromadné posílání zásilek -  Poštovní podací arch. Je psaný pro Writer kancelářského balíku OpenOffice.org

Děkujeme panu Pavlu Turnovskému za jeho snahu a věříme, že se mnohým uživatelům bude hodit.

Soubor stačí otevřít, vyplnit a vytisknout. Pak vás čeká cesta na poštu, ale nemusíte ji absolvovat dvakrát, díky této šabloně a jejímu autorovi.

 

(Jako ve škole) Průměr: 1.82 | Hodnotilo: 11
 

Komentáře

user avatar Zvedavec
Odpovědět
Stáhněte si šablonu Poštovního podacího lístku
3. 11. 2009, 16:22:36
Nema to mit oznaceni neco jako "hromadny" ... listek?
user avatar IrenaS
Odpovědět
Re:Stáhněte si šablonu Poštovního podacího lístku
3. 11. 2009, 18:30:20
Už je to spraveno.
Děkuji
user avatar rjanku
Odpovědět
Re:Re:Stáhněte si šablonu Poštovního podacího lístku
3. 11. 2009, 20:41:56
Poštovní podací lístek je ten malý pro podání jediné doporučené zásilky. Tomuhle se říká jak na poště tak při použití v aplikacích "Poštovní podací arch". Zrovna jeden v Calcu dodělávám, je to pro vkládání dat z .csv souboru (spisovka ne vždy vygeneruje vhodná data pro PPA, který vystupuje natvrdo v PDF bez možnosti pohodlné editace, případně přesouvání dat v záznamech). Data jsou v posledním listu, v předposledním jsou "lookup" seznamy pro určení kódu (znaku) typu (dodejka, doporučeně, do vl. rukou atp.), před tím je list nápovědy a jestě předtím 7 listů s PPA po 15 záznamech, čili celkem pro 105 zásilek. Je to sice dělané na míru pro nás (tedy uspořádáno podle dat .csv generovaných spisovkou, ale kdo by si s tím chtěl pohrát pro svoje data, upravil by si buď vzorce nebo třeba vstupní csv data. Druhý případ by byl asi vhodnější, vzorce jsou naládovány všude (řádek po řádku) ručně kvůli nutnosti formátu při použití sloučených buněk. Bude-li zájem, mohu to sem hodit. Data jsou výstupy ze spisovky ICZ e-spis.
user avatar IrenaS
Odpovědět
Stáhněte si šablonu Poštovního podacího lístku
3. 11. 2009, 23:02:51
Lístek je v textu opravený na arch.
O vaše šablony pro hromadné podávání pošty určitě zájem redakce má. Pošlete ho, prosím, e-mailem. Adresa je v kontaktech.
Děkujeme
user avatar rjanku
Odpovědět
Re:Stáhněte si šablonu Poštovního podacího lístku
7. 11. 2009, 00:44:53
No, ještě bych s tím počkal, přesto, že už je to hotovo. Jak jsem se teď díval na mé nedělní bug-issue pro OO.org (Export do PDF/A v 64bit OS), koukl jsem na feeze betu OOo3.2 a tam jsem uzřel, že to, co mě donutilo slučovat buňky v řádku v některých sloupcích, totiž nemožnost vložit do vzorce CHAR(10), aby mě to odřádkovalo text v CONCATENATE, má být v ostré verzi 3.2 již obsaženo. Pak bude jednodužší inkrementovat v řádcích relativní odkazy na buňky prostým překopírováním do dalšího řádku a vytváření nového listu s PPA už bude hračka proti současné ruční piplačce. Tedy zájemci mějte trpělivost, kteráž bude odměněna pro vás snadnějším řešením pro úpravy.
user avatar IrenaS
Odpovědět
Stáhněte si šablonu Poštovního podacího lístku
7. 11. 2009, 18:11:38
V OpenOffice.org 3.2 bude opravdu hodně změn. Nechme se překvapit. Pak nezapomeňte poslat e-mailem svou šablonu. Těch je stále málo.
user avatar paveldoktor29848
Odpovědět
Stáhněte si šablonu Poštovního podacího lístku
11. 11. 2009, 09:05:04
obávám se,že jako všechno v tomto prohnilém společenství nebude fungovat
a bude dále uvádět k / naštvanosti / slušné lidi. Pavel
user avatar Zuzana Rothová
Odpovědět
Hledání
21. 05. 2010, 12:46:45
Omlouvám se, našla jsem, je to na jiných stránkách, ne na Vašich....Ale škoda, že to tam není taky.
Z.Rothová

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
redakce OpenOffice.cz

redakce OpenOffice.cz

redaktoři OpenOffice.cz

 
 
 
woo jaw demo hz