Hledáme spolupracovníky

Portál Openoffice.cz hledá spolupracovníky a autory. Pojďte se s námi podílet na webu, který zajímá tisíce lidí denně!  

Kancelářský balík Openoffice.org je stále oblíbenější. Lidé jej používají, čtou o něm a stahují jeho nové verze. Jejich první kroky vedou na adresu www.openoffice.cz, tedy na portál, který právě čtete. Nabízíme vám možnost, aby všichni ti zájemci četli právě váš článek. A samozřejmě vám za to zaplatíme.

Rádi bychom nabízeli kvalitní obsah všeho druhu. Proto hledáme pomoc a spolupracovníky, kteří by chtěli psát články, vytvářet návody, vymýšlet šablony, psát své postřehy do blogu, moderovat fóra, vylepšovat wiki stránky a radit v diskuzích. Některé aktivity jsou honorované, jiné jsou na dobrovolné bázi. Věříme, že se najde množství lidí, kteří rádi předají své zkušenosti a peníze pro něj nehrají roli (i když potěší).

Každý, kdo chce pomoci, je vítán. Napište nám do redakce, adresa je redakce@openoffice_cz. Námětů a nápadů máme hodně. Dotazy zodpovíme v diskuzi. Děkujeme za přízeň!

(Jako ve škole) Průměr: 2.21 | Hodnotilo: 14
 

Komentáře

user avatar Vasilenko Alexandr
Odpovědět
Hledáme spolupracovníky
9. 10. 2008, 17:56:52
Mohl bych se podílet na vývoji návodů a článků. Učím na VŠ a podobná aktivita si myslím chybí všude. S tím by mohlo jít i případné rady v diskuzích.

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz