Betaverze OpenOffice 4.1 bude později

Apache OpenOffice Betaverze Apache OpenOffice 4.1 bude oproti původnímu plánu později.  

Původně měla být betaverze Apache OpenOffice 4.1 vydána už 21. února, termín byl však posunut na později (zatím ještě není přesně dán; kandidát na betu bude ale až 28. února, tedy 14 dní po původním termínu).

Důvodem je, že nebyly v plánovaném termínu dokončeny překlady do některých jazyků. Zmrazení překladů bylo naplánováno na 27. ledna, to se ale nestihlo a proto byl stanoven dnešek (24. února) jako nový termín.

(Jako ve škole) Průměr: 1.00 | Hodnotilo: 1
 

Komentáře

user avatar pjnowak
Odpovědět
Betaverze OpenOffice 4.1 bude později
25. 02. 2014, 12:55:48
Nedodání finálních překladů zní docela rozumě, ale není náhodou skutečný důvod to, že se finišuje s úpravami, v jádru, aby nebyl důvod přechodu na LibreOffice, který je zjevně dál. Jak v kódu tak začíná i v distribuci?
Pravda je, že bych AOO zkusil asi s nostalgie, ale LOO mi již plně vyhovuje.
user avatar Lukáš Jelínek
Odpovědět
Re:Betaverze OpenOffice 4.1 bude později
25. 02. 2014, 16:13:37
Silně pochybuji, že je to kvůli úpravám jádra. Ten rozdíl oproti LO je tak propastný, že se za pár dní nedá nic dohnat. A tvůrci AOO se ani nesnaží dohánět, spíš to profilují jiným směrem (přístupnost atd.).

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
Lukáš Jelínek

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře a podniká v oblasti informačních technologií. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

 
 
 
woo jaw demo hz