Google Desktop Search podporuje OpenOffice.org!

Před několika dny vyšla finální verze Google Desktop Search. Byl jsem velmi mile překvapen, že je možné doinstalovat plugin pro OpenOffice.org.  

Před několika dny vyšla finální verze Google Desktop Search. Byl jsem velmi mile překvapen, že je možné doinstalovat plugin pro OpenOffice.org. Takže, přátelé, stahujte nic lepší na vyhledávání v OpenOffice.org souborech zřejmě nebude! Autorem pluginu Larry Gadeou jsem byl ubezpečen, že brzy bude zavedená i podpora nového OASIS OpenDocument formátu. Jedinou vadou na kráse tedy zůstává chybné převedení českých znaků...

(Jako ve škole)
 

Komentáře

user avatar
Odpovědět
"chybné převedení českých znaků"?
10. 03. 2005, 09:12:50
"chybné převedení českých znaků"? mohl byste to nejak rozvest?

Pokud zmineny plugin neumoznuje vyhledavani v "česky" psanych dokumentech, je pro nasince prakticky nepouzitelny. :-(
user avatar
Odpovědět
cestina
10. 03. 2005, 13:19:48
Vyhledavat lze zatim bohuzel pouze v ASCII kodovani, takze vsechny ceske znaky padaji. Larry Gadea však připravuje kompletní podporu unicodu, takže problém by měl být v dohledné době vyřešen.
user avatar
Odpovědět
OASIS OpenDocument formát již podporován
11. 03. 2005, 00:26:43
Nová verze vyhledávacího pluginu pro GDS už podporuje OASIS OpenDocument formát. Doufejme, že podpora unicode přijde stejně rychle. Sledovat vývoj pluginu, případně k němu i přispět, můžete na stránkách autora http://www.trivex.net/

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz