Konference SEMIC 2014

Evropská unie Blíží se odborná konference SEMIC 2014 zaměřená na otevřená data ve veřejné správě (včetně jejich vzájemného propojování), standardy dokumentů, interoperabilitu a další zajímavá témata.  

9. dubna se při příležitosti řeckého předsednictví Evropské unii koná v Aténách odborná konference SEMIC 2014 (Semantic Interoperability Conference). Mezi její témata patří například otevřená data ve veřejné správě (včetně jejich vzájemného propojování), standardy elektronických dokumentů, interoperabilita, standardy pro eGovernment atd.

Účast na konferenci je zdarma, je ale potřeba se předem registrovat, počet míst je omezen. Konference se koná v rámci Programu ISA řízeného Evropskou komisí.

(Jako ve škole) Průměr: 1.00 | Hodnotilo: 2
 

Komentáře

user avatar Michal Vašut
Odpovědět
Konference SEMIC 2014
16. 02. 2014, 21:13:48
no to jsem zvědav co z toho vzejde

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
Lukáš Jelínek

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře a podniká v oblasti informačních technologií. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

 
 
 
woo jaw demo hz