LibreOffice Conference 2016: ubytování, chat

Informace Organizátoři LibreOffice Conference zveřejnili informace ohledně ubytování při konferenci. K dispozici je také skupina na Telegramu pro chatování o konferenci.  

Jak informoval Jiří Eischmann, na webu letošního ročníku LibreOffice Conference jsou už k dispozici informace ohledně ubytování během konference. Hotel Vista, jenž se nachází blízko místa konání konference, nabízí účastníkům zvýhodněné ceny. Dalším doporučeným hotelem je Holiday Inn Brno.

Účastníci konference mají k dispozici také chatovou skupinu ve službě Telegram, kde mohou komunikovat na témata s konferencí související.

(Jako ve škole) Průměr: 1.00 | Hodnotilo: 2
 

Komentáře

user avatar Petr Valach
Odpovědět
LibreOffice Conference 2016: ubytování, chat
7. 05. 2016, 11:35:23
Na hotel patrně normální ceny, ale ne pro mě. Najdu si něco lidovějšího, resp. naštěstí mám na místě špiona :-)))
user avatar Lukáš Jelínek
Odpovědět
Re:LibreOffice Conference 2016: ubytování, chat
7. 05. 2016, 14:32:43
Je to čtyřhvězdičkový hotel a tedy jsou to opravdu výhodné ceny.
user avatar Petr Valach
Odpovědět
Re:Re:LibreOffice Conference 2016: ubytování, chat
7. 05. 2016, 21:00:56
Hehe :D A proč bych zrovna já měl být na vandru ubytovanej v o tři třídy luxusnějším prostředí, než vůbec žiju? :DDD

Bohužel, tak to chodí na snad všech konferencích, co paměť sahá. Aby se účastníci "neurazili", je jim nabídnuto ubytování, které je spíše vysavačem na peněženku. Nejsem náročný, stačí mi, že je tam postel, teče voda a je tam záchod. A vlastně ani tu postel nepotřebuju...
user avatar Lukáš Jelínek
Odpovědět
Re:Re:Re:LibreOffice Conference 2016: ubytování, chat
8. 05. 2016, 00:02:18
Ono to není "aby se neurazili", ale pokud už sem někdo cestuje přes půl světa (a většina účastníků bude z daleka), tak zaprvé to pro něj fakt není drahé a zadruhé ocení jistou úroveň služeb.

Zažil jsem i konference (tuzemské, mezinárodní naštěstí ne), kde byli přednášející ubytováni (byť zdarma) v podmínkách, které moc důstojné nebyly - jako třeba netekoucí teplá voda nebo skříně s odpadávajícími kusy umakartu. Tudy opravdu ne.
user avatar Petr Valach
Odpovědět
Re:Re:Re:Re:LibreOffice Conference 2016: ubytování, chat
10. 05. 2016, 09:30:36
Rozhodně. To nejhorší by byly drby tohoto rázu. Brr. To už fakt radši něco na úrovni.

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
Lukáš Jelínek

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře a podniká v oblasti informačních technologií. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

 
 
 
woo jaw demo hz