Nákupem trička podpoříte vývoj LibreOffice

Peníze The Document Foundation spustila prodej triček a hrnků LibreOffice. Nákupem přispějete na vývoj tohoto kancelářského balíku.  

Organizace The Document Foundation, která zastřešuje vývoj kancelářského balíku LibreOffice, spustila na platformě SpreadShirt prodej triček propagujících tento balík. Zakoupením trička přispějete na vývoj balíku; doručuje se i do České republiky a na Slovensko.

V nabídce jsou aktuálně trička s několika různými potisky, vždy ve střihu pro muže a pro ženy, s možností výběru různých velikostí a barev. Zakoupit můžete také keramické hrnky.

Příklad trička LibreOffice (SpreadShirt) Příklad trička LibreOffice (SpreadShirt)

(Jako ve škole) Průměr: 1.00 | Hodnotilo: 2
 

Komentáře

user avatar Petr Valach
Odpovědět
Nákupem trička podpoříte vývoj LibreOffice
23. 09. 2015, 00:49:20
Dnesk už dělá trika kdekdo, že jsem na pochybách, zda je to nejlepší nápad. Chtělo by to něco originálnějšího. Mají naši čtenáři nějaký nápad?
user avatar Tomáš Matýs
Odpovědět
Nákupem trička podpoříte vývoj LibreOffice
23. 09. 2015, 22:22:51
No, napadá mě něco co má Warhorse studios, případně složka, nebo pevná vazba s libreoffisem
user avatar Lukáš Jelínek
Odpovědět
Re:Nákupem trička podpoříte vývoj LibreOffice
24. 09. 2015, 11:08:22
A to je co? Nám neznalým to vůbec nic neříká, prosím o vysvětlení.

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
Lukáš Jelínek

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře a podniká v oblasti informačních technologií. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

 
 
 
woo jaw demo hz