OpenGL vykreslování v LibreOffice

LibreOffice Do zdrojových kódů kancelářského balíku LibreOffice byla vložena první dávka podpory vykreslování pomocí OpenGL. Je tu také LibreOffice 4.2 RC4, zřejmě poslední před ostrou verzí.  

Do repozitáře zdrojových kódů kancelářského balíku LibreOffice byly vloženy úpravy směřující k podpoře vykreslování pomocí technologie OpenGL a tedy se snadnou možností hardwarové akcelerace. Konkrétně se nyní jedná o renderovací back-end, podporu anitaliasingu, překreslování grafů, vykreslování textů a oblastí.

Před několika hodinami byla také vydána verze LibreOffice 4.2 RC4, která opravuje 12 chyb a bude zřejmě poslední před vydáním ostré verze.

(Jako ve škole) Průměr: 1.00 | Hodnotilo: 1
 

Komentáře

user avatar Petr Valach
Odpovědět
OpenGL vykreslování v LibreOffice
30. 01. 2014, 00:22:31
A pozor, čeká nás to už ve verzi 4.2! Super!

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
Lukáš Jelínek

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře a podniká v oblasti informačních technologií. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

 
 
 
woo jaw demo hz