OpenOffice.org v prohlížeči

Ulteo původně měla být další linuxová distribuce (pod vedením Gaëla Duvala, spoluautora Mandrake), ale cíl projektu se změnil na vytvoření kompletního online desktopu.  

Ten je zatím přístupný jen testerům, ale všichni si už nyní mohou vyzkoušet jeho část - online OpenOffice.org přímo v prohlížeči (stačí jen Sun Java plugin). Zajímavé řešení mezi spoustou online kancelářských balíků si můžete vyzkoušet zde.

Komentáře

user avatar JirkaZ
Odpovědět
Vyzkoušel jsem online
13. 12. 2007, 12:42:21
OOo ve Windows (Firefox 2.0.0.11) a první dojmy z Writeru jsou tyto:

1) celá věc je děsivě pomalá - myslím tím natažení aplikace, pak už je to použitelné. Vzhledem k mé 12Mbps lince a poměrně výkonnému PC to bude buď serverem, nebo nevím...

2) bohužel nelze psát písmena s diakritikou (zejména s háčky) - nezkoušel jsem najít řešení.

Příležitostně to ještě vyzkouším v Linuxu (SUSE a Ubuntu), uvidíme.
user avatar Joelp
Odpovědět
Toto mají na
13. 12. 2007, 19:52:20
Toto mají na stránkách:

Important note : since yesterday, we're experiencing a big rush on our web server. If it's too slow, or if you cannot get an OpenOffice.org session, please just register and come back later. We will inform you when things get back to normal! Sorry for the inconvenience.
user avatar Vašek
Odpovědět
Re
14. 12. 2007, 05:29:40
No jo, taky jsem to zkoušel. Holt jak se něco objeví na openoffice.cz, tak zahltíme celý svět;)
user avatar zcapek
Odpovědět
Opera
3. 01. 2008, 10:39:16
Je to super ale bezi mi to jen v IE ktery pouzivam jen sporadicky. Operu to okamzite skopne, takze sice bezva ale pro me nepouzitelne.

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz