Sejmuté obrazovky nově přicházející verze OpenOffice.org

Rolf Meyer zveřejnil novou sekci galerie sejmutých obrazovek (screenshotů), která se zabývá přicházející verzí (2.0) OpenOffice.org.  

Chcete-li se podívat jak vypadá nový OpenOffice.org, navštivte následující odkaz:

Komentáře

user avatar
Odpovědět
Blize k uzivatelum MSOffice, ...
4. 01. 2005, 09:51:02
Co na to rict, novy vzhled jasne ukazuje, ze se vyvojari OOo snazi posunou uzivatelske rozhranni smerem, ktery nedavno udal MSOffice.

Je to pochopitelne, pri realnem nasazeni OOo ve firmach to bude znamenat usporu nakladu na preskoleni uzivatelu. Nicmene kdyz uz se do teto zmeny rozhranni pustili, mohli to dotahnout do konce (resp. snad jeste do finalni verze dotahnou :-).

Chybi uz jen malo:
-- rekl bych ze stavajici vzhled a umisteni Navigatoru a Stylisty uz do noveho rozhranni nepatri. Tyto by mely byt zadokovany po stranach a meli by byt trochu informativnejsi (predevsim stylista by mohl nazorneji prezentovat jednotlive styly) podobne jako v MSO.
-- Roletova menu by take mohla jiz odhodit stary design a prevzit takovy ten "papirovy-zalozkovy" z MSO

iluze pak bude dokonala. :-)
user avatar
Odpovědět
Ximian ikony
4. 01. 2005, 10:36:55
Bude OO.o 2.0 podporovat ruzne sady ikon resp. skinovani? Proc vyvojari pouzili takoveto nevyrazne ikony? Je tu přece kompletni sada ikon od Ximianu, ktere vypadaji o 1000% lepe a davaji celemu baliku bezkonkurenční eleganci.

OpenOffice a'la Ximian
http://www.root.cz/clanek/1716

Ikony
http://jimmac.musichall.cz/i.php3?ikony=77
user avatar
Odpovědět
Re: Ximian ikony
4. 01. 2005, 11:02:56
Nebojte se, všechno bude.

2.0 má všechny obrázky v jednom souboru -> skinování je monžé již teď.
user avatar
Odpovědět
Re: Blize k uzivatelum MSOffice, ...
4. 01. 2005, 11:03:58
Toto jsou zajímavé postřehy. Vývojáři je zcela jistě tádi uslyší v IssueZille ;-)
user avatar
Odpovědět
Nevýrazné ikony?
4. 01. 2005, 11:11:59

Zdravím,



nevýrazné ikony? Já nevím, ale mě osobně se vámi zmiňované ikony nelíbí. Když jsem je poprvé viděl v OpenOffice.org v Mandrakelinuxu, okamžitě jsem odinstaloval RPMka a nainstaloval původní český build.



Já jsem pro ikonky, které jsou teď v nové verzi OpenOffice.org ;-)



Stejně si každý za chvíli najde oblíbenou sadu svých ikonek, které bude používat. Snad se dočkáme většího množštví témat a doplňků, tak jako tomu je u Firefoxe.



Pěkný den.

user avatar
Odpovědět
Screenshoty
4. 01. 2005, 12:45:44
Fonty na sejmutych obrazovkach vypadaji priserne - nekde jakoby chybi obrazovkove radky. Navic format JFIF je pro screenshoty nevhodny, protoze napr. zastira kvalitu antialiasingu.
user avatar
Odpovědět
Prohlížeč
4. 01. 2005, 12:53:37

Není to tím, že obrázek je větší než okno prohlížeče a ten proto screenshot zmenší? Když najedete na ten obrázek, změní se kurzor myši v lupu? Pokud ano, klikněte ještě jednou ...

user avatar
Odpovědět
Firefox
4. 01. 2005, 17:41:25
Mate pravdu. Jsem zvykly na Konqueror, ktery implicitne nezmensuje, ale na screenshoty jsem koukal Firefoxem, ktery mel nastaveno "Resize large images to fit in the browser window". Uz jsem si to v preferencich zmenil.

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz