Změna šablony (Template changer)

doplnek.png Umožňuje buď aktuálně otevřenému souboru, nebo všem souborům v určité složce přiřadit nějakou šablonu.  

Kterak formátovat více souborů narázKterak formátovat více souborů naráz

Pokud chcete otevřený dokument Writeru naformátovat podle nějaké šablony (resp. styly předefinovat podle stylů v šabloně), nainstalujte si tento plugin a poté jděte do nabídky Soubor | Šablony | Assign template (current document)… Zobrazí se okno průzkumníka, s jehož pomocí vyberete šablonu ve formátu .ott, kterou chcete naimportovat. Po importu se všechny styly předefinují podle šablony.

Jazyk: anglicky, francouzky, německy,... další

Článek k tématu:

stahnout.png

Nápověda pro doplňky

Nápověda k tématu

  • Doplňky, které přidávají nové funkce, se stahují jako soubor s příponou .oxt. Některé prohlížeče ale tuto příponu změní na .zip. To je špatně - přejmenujte ji zpět na .oxt a doplněk nainstalujte: Jak nainstalovat doplňky oxt
(Jako ve škole) Průměr: 1.00 | Hodnotilo: 1
 

Komentáře

user avatar zvedavec
Odpovědět
Změna šablony (Template changer)
20. 08. 2011, 14:30:39
uzitecna vec to je, bohuzel momentalne nedostupna, server s rozsirenim je ve stejnem stavu, jako OO...
user avatar Petr Valach
Odpovědět
Změna šablony (Template changer)
21. 08. 2011, 17:18:52
Server je v hrozném stavu, protože poslední dobou na něj Oracle kašle a přechází pod Apache. Takže to bude myslím ještě nějaký čas trvat.

OpenOffice.org naštěstí pracuje líp :-) i když k dokonalosti má daleko. Jenže to Microsoft Office taky a možná ještě spíš. Teď jsem dokončil úpravu devadesítistránkového wordovského dokumentu. Předtím jsem to šmrdlal ve writeru a do wordu jen překlopil. Ve Writeru = no problem, ve wordu nebetyčná onanie. Proto říkám, že mrkvošrot opice je pro úchyly.

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz