Komentáře Firma AN-D.cz, zakázkový vývoj speciální elektroniky, používá kancelářský balík OpenOffice.org

user avatar PetrV
Odpovědět
Firma AN-D.cz, zakázkový vývoj speciální elektroniky, používá kancelářský balík OpenOffice.org
14. 10. 2009, 01:39:52
Hezky napsané, vida, tak někteří by rádi možnost importu vektorové kresby... pane Němečku, doporučuju konvertovat v Inkscapu do SVG a používat GoOO, které import SVG umí, anebo patřičný plugin pro OO (v repozitáři na www.openoffice.org jsou asi dva).
user avatar Němček
Odpovědět
Firma AN-D.cz, zakázkový vývoj speciální elektroniky, používá kancelářský balík OpenOffice.org
15. 10. 2009, 10:31:24
super, diky za info, už si to jdu stáhnout, jestli bude tohle fungovat tak je to pro mě ¨bomba¨, v tom případě posílam ještě jeden dík.

(PS. offtopic, němček x němeček, věčný to můj boj, hi, ale v pohodě...)
user avatar Jiří Machač
Odpovědět
16. 10. 2009, 17:42:59
...Podnikám, nezbývá mi, než mít vše v rámci práce legální... To mne fakt rozesmálo :-), nicméně chválím.

Jinak, PDF soubory se (v rámci možností) dají editovat aplikací OO.org Draw. Není to nic moc světoborného, ale za zkoušku to stojí.

Také se přimlouvám za Go-oo od Novellu. Opravdu má několik užitečných funkcionalit navíc.

woo jaw demo hz