Komentáře Klasifikace dokumentů v LibreOffice

user avatar Guest
Odpovědět
Klasifikace dokumentů v LibreOffice
3. 08. 2018, 09:47:51
Ako zobrazím dialógové okno Klasifikacia? Tlačidlo, ponuku alebo iný ovládací prvok s názvom Spravovat klasifikaci dokumentu nikde nevidím.
user avatar neutr
Odpovědět
Klasifikace dokumentů v LibreOffice
3. 08. 2018, 10:55:57
Petr to v článku popisuje. Nejprve otevřete volbu ZOBRAZIT > NÁSTROJOVÉ LIŠTY > Klasifikace TSCP. Tuto lištu když vyberete a zobrazíte najdete hledaná tlačítka.

Ještě si dovolím poznámku - musíte mít správnou verzi Libre Office. Teoreticky by měla být uvedená lišta k dispozici od verze 5.2, ale já mám novější "Verzi: 6.0.5.2 (x64)" a tak doporučuji nainstalovat nejaktálnější. Mělo by to být k dispozici i pro 32 bitové verze - to ale neumím z voleye posoudit počítač s verzí 32 bitů mám odstavený a ještě jsem se nedostal ke zprovoznění.
user avatar kamowski
Odpovědět
Klasifikace dokumentů v LibreOffice
26. 06. 2022, 10:25:27
viem, že článok je starý, ale stále aktuálny a užitočný, ako takmer všetky, ktoré som si tu kedy prečítal, ďakujem
---
add: "Ako zobrazím dialógové okno Klasifikacia? Tlačidlo, ponuku alebo iný ovládací prvok s názvom Spravovat klasifikaci dokumentu nikde nevidím. "

lišta sa mi zobrazila v 2. riadku vpravo, bol tam kúsok miesta, ale iba časť s roletkou, ďalšie možnosti úprav (spravovať ...) sa skrývali za tlačítkom ">>" navpravo od roletky
 
 
woo jaw demo hz