Odpovědět Konference o Drupalu: Odborníci se sjedou do Prahy 17. 08. 2013, 22:35:56
Dáváte přednost Drupalu nebo WordPressu?
Petr Neudek
Odpovědět Konference o Drupalu: Odborníci se sjedou do Prahy 18. 08. 2013, 20:28:24
Petře já jsem na WP a Plastic má také stránky kde ho doporučuje. O Drupalu jsem sice slyšel, ale nevím jestli je to vůbec nějaké free řešení. Myslím, že ho WordPress dávno převálcoval alespoň v oblasti blogů.
Odpovědět Re:Konference o Drupalu: Odborníci se sjedou do Prahy 18. 08. 2013, 22:10:32
Na Drupalu jede např. web naturista.cz, který spravuje Jirka Bernášek. Ondyno na jednom nahatém koupání jsme na to nahodili řeč a svěřoval se s nejrůznějšími problémy, jaké s tím má. Protože to jsou skoro dva roky, už si nic nepamatuju.
Jeden můj třináctiletý kamarád využil toho, že jsem pro nás koupil doménu exospace.cz, a hned tam (sám a bez pomoci, vždyť tomu nerozumím) nasadil wordpress. Takže snad z toho něco bude :-) Vlastovu publikaci jsem prolítnul (nikoliv však zběžně :-)) a našel jsem tam docela zajímavá upozornění. Tak nám držte palce, třeba z toho něco vznikne ;-)