Komentáře Zkušenosti s nasazením LibreOffice ve společnosti INTAX

user avatar zvedavec
Odpovědět
Zkušenosti s nasazením LibreOffice ve společnosti INTAX
22. 05. 2012, 00:22:24
Dobry rozbor, pekna prace.
user avatar lp
Odpovědět
22. 05. 2012, 08:32:03
ad mizející přeškrtnutí.

Chyba je v calcu. Excel ani konverze za to nemohou. V ukázce je v podmíněném formátu vzorec =List1.$G1=1
Vzorec je syntakticky korektní, ale při mazání nalevo se neopraví. Pokud se přidá dolar před list =$List1.$G1=1, tak vše funguje jak má.
user avatar lenochod
Odpovědět
29. 05. 2012, 08:58:49
Na strankach stahnuti LibreOffisu ( http://www.libreoffice.org/download/ ) vzdy maji uvedeno, ze ta urcita verze neni doporucena pro firemni pouziti a doporucuji starsi verzi. Coz bylo i u techto pocatecnich verzi 3.5 rady.
user avatar Tomáš
Odpovědět
18. 09. 2012, 22:38:28
Mě přeinstalace na hlavním počítači selhala tak sem si tam dal Open office starší ver. 3.0 jinak to na noteboku v Libre office funguje . Pokud jde o ty rozbory co funguje a co ne je to záměr Microsoftu , aby staré verze nefungovali a , aby to konkurence neotevřela takže už ze zásady Microsoft Office 12 let nepoužívám. Pokud jde o Lotus mám ho 22 let a používám pro svůj podnik Lotus Smart Suite a na rozdíl od konkurenčních produktů to funguje . Do budoucna tyto problémy stejně už nebudou předpokládám že se prosadí Google dokuments jež je online a zdarma . To samé Goodle disk 5 Gb zdarma tím je vyřešen veškerý provoz online provozu malých podniků a velké ať platí za co platit chtějí .
user avatar Petr
Odpovědět
12. 11. 2012, 11:10:24
Zatím špatné. Pomůže mi někdo? Po stvoření dokumentů OpenOffice.org na verzi nezaleží např 3.4.1 a příkazu uložit nebo uložit jako se zobrazí hláška: Třída není zaregistrovaná. Nelze ukončit jinak než příkazem neukládat změny dokumentu. Mám operační systém Windows 7 Ultimate 64bit a stejný problém mám u LibreOffice. Prosím o radu v čem je problém, Já s tím nemohu pohnout.

Nahlásit Editovat Citac
user avatar Petr Valach
Odpovědět
Re:Zkušenosti s nasazením LibreOffice ve společnosti INTAX
23. 11. 2012, 01:53:54
Třída není zaregistrována... to vypadá na problém s asociací, ne? Zkuste odinstalovat, nainstalovat, případně předtím ještě přejmenovat uživatelský adresář.
user avatar Ivana
Odpovědět
26. 02. 2013, 17:02:23
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Doma na pc mám Microsoft office a v práci máme libre office. Když chci otervřít libre office na mém PC tak mi to nejde. Mám to jako .video CD film. Mohli by jste mi poradit nějaký program, který by to přepsal? Děkuji za ochotu. P.S. Libre office mi nainstalovat nejdou hlásí to pořád nějakou chybu.Ivana
user avatar Petr Valach
Odpovědět
Re:Zkušenosti s nasazením LibreOffice ve společnosti INTAX
26. 02. 2013, 19:13:55
Položte otázku ve foru, víc lidí si ji přečte a případně odpoví. Příčin může být vícero. A co znamená věta "Mám to jako .video CD film. "?

woo jaw demo hz