Aqua končí, zaměřujeme se na Mac OS X a NeoOffice/J

Edward Peterlin oznámil , že vývojový tým končí s podporou projektu Aqua a Quartz. Vše je zapříčiněno nedostatkem vývojářů nebo jejich neochotou spolupracovat. Celý tým se nyní zaměří na port pro Mac OS X (X11).  

Edward Peterlin oznámil, že vývojový tým končí s podporou projektu Aqua a Quartz. Vše je zapříčiněno nedostatkem vývojářů nebo jejich neochotou spolupracovat. Celý tým se nyní zaměří na port pro Mac OS X (X11).

Komentáře

user avatar
Odpovědět
Hezké....
17. 01. 2005, 15:27:49
...ale šlo by prosím stručně a několika větami vysvětlit, o co jde, aby to člověk nemusel hledat? Jinak řečeno: OOo pro MAC bude nebo nebude?

Angličtinou jakžtakž vládnu, ale to "vysvětlení" je asi nějakou managerštinou či co, nějak z toho nejsem moc moudrý. Navíc MACy a jejich OS znám jen opravdu z rychlíku, takže se spíš ptám za jiné.

Díky.
user avatar
Odpovědět
Mac OS X
17. 01. 2005, 17:01:17

Vývoj bude pokračovat dál, ale síly se soustředí na Mac OS X (X11). Druhý ze zmiňovaných produktů (NeoOffice/J) není oficiálním produktem.

user avatar
Odpovědět
neo
18. 01. 2005, 07:22:31
Když to vezmeme ještě trošku jinak - tak vývoj OpenOffice.org pro X11 pokračuje dále, síly pro vytvoření aqua verze se soustřeďují na projekt NeoOffice/J, který vychází z OpenOffice.org X11. V současné době je tedy pozastaven vývoj samostatné nativní verze pro MacOS X v aque...
user avatar
Odpovědět
Presne. Navic aqua ma nejakej
18. 01. 2005, 11:44:57
Presne. Navic aqua ma nejakej java wrapper, kterej umoznuje psat nativni aqua programy v jave, tudiz by neooffice mel byt vlastne nativni(podivejte se na screenshoty, nektery menu jsou skutecne pruhledny, coz v soucasnych X11 pro mac neudelate...)

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz