Počet darů pro LibreOffice roste

Peníze The Document Foundation přijala v loňském roce 82 036 darů, o 14,2 % více než o rok dříve.  

Počet dárců, kteří věnují finanční příspěvky organizaci The Document Foundation (stojící za kancelářským balíkem LibreOffice), každoročně roste. V roce 2016 organizace přijala 82 036 příspěvků, což bylo o 14,2 % více než v roce 2015.

Z těchto darů organizace platí například infrastrukturu pro projekt, přípravu každoroční LibreOffice Conference a účastí na dalších konferencích nebo podporu pro akce pořádané lokálními spolky okolo LibreOffice v různých zemích.

Počty dárcových příspěvků v posledních letech (zdroj: TDF, CC BY-SA 3.0) Počty dárcových příspěvků v posledních letech (zdroj: TDF, CC BY-SA 3.0)

(Jako ve škole) Průměr: 1.00 | Hodnotilo: 4
 

Komentáře

user avatar zvedavec
Odpovědět
Počet darů pro LibreOffice roste
9. 01. 2017, 20:25:31
A jejich hodnota?
user avatar Lukáš Jelínek
Odpovědět
Re:Počet darů pro LibreOffice roste
10. 01. 2017, 00:56:28
To v té zprávě bohužel nebylo uvedeno. Hodnota se dá zjistit z účetnictví TDF, které je zveřejňováno zde: https://wiki.documentfoundation.org/TDF/Ledgers Poslední měsíční údaje tam jsou za říjen 2016, kdy byly přijaté dary 640 tisíc eur (v daném měsíci).

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
Lukáš Jelínek

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře a podniká v oblasti informačních technologií. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

 
 
 
woo jaw demo hz