Postranní panel v LibreOffice 4.2

Impress Po balíku Apache OpenOffice se postranní panel z IBM Lotus Symphony dostává také do LibreOffice. Ve verzi 4.2 ho bude používat program Impress.  

Postranní panel (mající svůj původ v kancelářském balíku IBM Lotus Symphony) se ukazuje být dobrou součástí uživatelského rozhraní. Po balíku Apache OpenOffice, který ho plně zavedl ve verzi 4.0, se objeví také v LibreOffice. Bude to už ve verzi 4.2, zatím ale jen v programu Impress, kde nahradí dosud používanou „harmoniku“.

LibreOffice Impress 4.1

Dosavadní podoba – LibreOffice Impress 4.1

LibreOffice Impress 4.2

Nová podoba – LibreOffice Impress 4.2

Apache OpenOffice Impress 4.0

Apache OpenOffice 4.0

(Jako ve škole)
 

Komentáře

user avatar Petr Valach
Odpovědět
Postranní panel v LibreOffice 4.2
24. 11. 2013, 18:51:07
Já jen doplním, že tento panel je už nyní v experimentálním modu, původní se dá stále používat. Od nové verze by měl být jen ten tento.
user avatar Lukáš Jelínek
Odpovědět
Re:Postranní panel v LibreOffice 4.2
24. 11. 2013, 20:15:18
Ano, je to tak. Od nové verze bude jen tento, ale jen v Impressu, ve zbytku LO zatím ne.
user avatar Michal Vašut
Odpovědět
Postranní panel v LibreOffice 4.2
24. 11. 2013, 22:56:09
A tak ono to není až zas tak nic zvláštního (pokud to bude jen pás s ikonkami). Podobný launcher má Ubuntu, nový design Facebooku, míval to Google Plus (aktuálně skryté), ...

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
Lukáš Jelínek

Lukáš Jelínek

Dlouholetý člen autorského týmu LinuxEXPRESu a OpenOffice.cz. Vystudoval FEL ČVUT v oboru Výpočetní technika. Žije v Kutné Hoře a podniká v oblasti informačních technologií. Ve volném čase rád fotografuje, natáčí a stříhá video, občas se věnuje powerkitingu a na prahu čtyřicítky začal hrát tenis.

 
 
 
woo jaw demo hz