Stahujte, čtěte a šiřte openMagazin 12/2010

openmagazin_perex.png Poslední číslo roku 2010 vám přináší další dávku informací ze světa svobodného softwaru, Linuxu a tak vůbec. Má více než padesát stran a chce přitáhnout vaši pozornost zajímavými články a recenzemi.  

Druhý díl o elektronické čtečce knih (Amazon Kindle 3) pokračuje popisem možností. Další recenze vás chce nalákat na koupi knihy, protože je o Ubuntu 10.10. Jeho bratříček, Linux Mint 10, také vychází; podívejte se s námi, co je v něm nového. Distribuce založené na Linuxu se stále více uplatňují ve školách. Seznamte se s obavami i úspěchy učitelů a s nasazením Linuxu ve výuce. Existují nebo neexistují viry pro Linux? Pojďte si o tom přečíst. A abyste si mohli také zahrát, máme pro vás recenzi na klasickou střílečku, hru, která vás zaujme. Věříme, že se vám poslední číslo roku bude líbit a budete ho číst před spaním, šířit mezi známé a přátele a kopírovat kamarádům. Číslo je zdarma a volně ke stažení, jako vždy.

Starší čísla openMagazinu:

AbcLinuxu.cz

Browsery.cz

CsTug

LinuxEXPRES.cz

Mozilla.cz

OpenOffice.cz

Posterus.sk

Root.cz

Stáhnout ve vyšší technické kvalitě

 

openMagazin 12/2010

Stáhnout v nižší technické kvalitě

openMagazin 12/2010

(Jako ve škole)
 

Komentáře

user avatar Tomix
Odpovědět
Stahujte, čtěte a šiřte openMagazin 12/2010
18. 02. 2011, 19:03:58
Proč v 12/2010 vychází v Únoru?
user avatar IrenaS
Odpovědět
Re:Stahujte, čtěte a šiřte openMagazin 12/2010
21. 02. 2011, 10:42:03
Každé číslo obsahuje nejlepší články, které vybírají zúčastněné portály. Udělají se korektury, sazba, pak teprve číslo vychází a to nějakou dobu trvá. Pokud chcete bližší a podrobnější informace: http://www.openmagazin.cz/otazky-a-odpovedi/

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz