Zvolte výchozí barvy grafů

Uživatelé často volají po zlepšení tvorby grafů. Vývoj nového modulu pro grafy pokračuje kupředu a má být zařazen ve verzi 2.3.  

Již nyní si můžete stáhnout testovací verze a přesvědčit se, co bude nového. Momentálně mají všichni uživatelé možnost ovlivnit vzhled grafů. Vývojáři připravili dvanáct barevných schémat a otevřeli hlasování o budoucí výchozí sadu barev. Všechny návrhy můžete porovnat zde, u každého si můžete zobrazit ukázku několika grafů pro lepší představu. Až si vyberete ty nejlepší barvy, klikněte na odkaz "Please, go for voting your favorite colors...". Tam klikněte na tlačítko "Vote for this" u vybraného a odešlete e-mail, který se vám otevře (nic v něm neměňte, zpracovává se automaticky). Hlasování trvá do 5. března.

Komentáře

user avatar Ondřej
Odpovědět
Konecne grafy
22. 02. 2007, 20:28:51
Jsem rad, ze se uz neco zacalo dit kolem tvorby grafu. Nicmene myslim ze nejsou dulezita barevna schemata, ale technicka uroven grafu. Takove triviality jako indexy v popisech os, aby se grafy nemusely upravovat v editoru draw, coz je smesne. Dale by neskodil primy export do postscriptu u grafu. Myslim ze nepohodli pri tvorbe grafu je jedinou prekazkou jak 100% prejit z MS Office.
user avatar Christof
Odpovědět
Kolem grafů se něco děje
22. 02. 2007, 21:02:56
Kolem grafů se něco děje už pár měsíců :) ostatně můžete si stáhnout testovací verzi a přesvědčit se, jak to zatím vypadá
user avatar Ondřej
Odpovědět
Jisteze to take s radosti
22. 02. 2007, 21:20:50
Jisteze to take s radosti udelam:-D, doufam ze to nezustane jen u barevnych schemat. Dobry by byůa uroven jako GNUPlotu, nebo MATLABU.
user avatar JirkaZ
Odpovědět
Napište to do BugZilly/IssueZilly,
23. 02. 2007, 09:21:25
jinak se nic nestane.

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz