Šablona výpočtu pro odvody ze zemědělského půdního fondu

doplnek.png Pan Petr Vobořil nám do redakce opět poslal (nyní aktualizovanou) šablonu, která se vztahuje k platným odvodům ze zemědělského půdního fondu a my mu za to děkujeme.  

Výpočet odvodů za odnětí půdy ze zemědělského půdního fondu se od začátku roku silně změnil. Pan Petr Vobořil si dal tu práci a vytvořil dokument, který výpočet výrazně ulehčuje. Byl tak laskav, že se s vámi chtěl podělit a poslal nám ho do redakce. Šablonu dokumentu v modulu Calc vám nabízíme ke stažení.

stahnout.png

List pro výpočet odvodů ze zemědělského půdního fondu List pro výpočet odvodů ze zemědělského půdního fondu

(Jako ve škole) Průměr: 1.29 | Hodnotilo: 14
 

Komentáře

user avatar Tomáš
Odpovědět
Šablona výpočtu pro odvody ze zemědělského půdního fondu
26. 02. 2016, 10:11:52
Dobrý den, šablona mi nejde otevřít v MS Excel. To je normální? Děkuji. T. Uher
user avatar Lukáš Jelínek
Odpovědět
Re:Šablona výpočtu pro odvody ze zemědělského půdního fondu
26. 02. 2016, 11:47:25
Dobrý den,
šablona je ve formátu OpenDocument a je primárně určena pro kancelářské balíky Apache OpenOffice a LibreOffice. Bohužel nepíšete, ve které verzi Excelu nejde otevřít, ale obecně platí, že před verzí 2007 Service Pack 2 formát OpenDocument vůbec podporován nebyl. V uvedené verzi byla jeho podpora zavedena, ale jen částečná, s dalšími verzemi pak byla vylepšována, stoprocentní však není dodnes. Proto tato šablona obecně nemusí jít v Excelu otevřít. Pokud tam s ní potřebujete pracovat, můžete si ji otevřít v OpenOffice nebo LibreOffice (oba balíky si můžete zdarma stáhnout a nainstalovat - odkazy na stažení jsou například v pravém sloupci dole), uložit jako Dokument Excel (*.xls) a pak ji otevřít v Excelu. Nelze ale zaručit, že bude vypadat a chovat se úplně přesně jako v OpenOffice/LibreOffice.

Odpovědět

 

Nejsou podporovány žádné značky, komentáře jsou jen čistě textové. Více o diskuzích najdete v nápovědě. Diskuzi můžete sledovat pomocí RSS kanálu.

 
 
 
woo jaw demo hz